Godt nok :-)

,

Da jeg for 3 år siden  kastet meg ut i bloggverden  trodde jeg at det det var «piece og cake» å blogge. At det bare er  å skrive en tekst, legge til noen bilder, sy litt sammen og publisere, og vips så får man tusenvis av følger. Da det viste seg å være fullstendig feil mistet jeg helt motet. Det er mye jobb, og det tar lang tid å lage et blogg innlegg. Jeg trodde det fantes maler hvor man bare kunne legge inn bilder og tekst. Slik er det ikke, man må lage hele innlegget selv. Det er mange innstillinger å forholde seg til, og innlegget ser slett ikke likt ut i kladden og når det publiseres. Jeg er utrolig utålmodig som person, samtidig som jeg stiller svært høye krav til meg selv. Det blir liksom aldri «godt nok» Jeg vil egentlig ikke vise frem noe som ikke  er minst 110%! For 1 år siden byttet jeg bloggplattform. Jeg fikk god hjelp av Nicho i 9co Webdesign. Han hjalp meg å sette opp selve bloggen, slik at den gir et flott første inntrykk, og han hadde mange fine tips og råd. Et av rådene hans var at jeg må prøve meg frem og  tørre at det ikke ser helt perfekt ut. Et godt råd, men  jeg ikke klarte å følge det. Derfor ble det kun 3 innlegg i 2016. Men NÅ, i 2017, har jeg bestemt meg for å utfordre meg selv litt. Jeg skal prøve «å la det stå til», og å la veien  i bloggverden bli til mens jeg går. Jeg trenger ikke 1000-vis av følgere, jeg vil bare nå ut til de som finner inspirasjon og glede i det jeg legger ut.  Så da kaster jeg meg- igjen- ut i den store bloggverden,  og starter med dagen i dag;

Førstkommende mandag, 6 februar, skal jeg være med på årets vakreste og mest personlige bryllupsmesse; Bryllupslounge.  Mannen min har hentet varene jeg har bestilt, og nå  gleder meg til å lage et par brudebuketter og forslag til bordpynt og annen blomsterpynt i helgen. Og, ikke minst;  til å lage nye blogginnlegg underveis:-)

Under litt inspirasjonsbilder fra tidligere messer:

 

Her er stilren og enkel borddekorasjon som pynter litt i høyden.

Tilhørende brudebukett- vakker til feks en vinterbrud.


Til vårbruden-ranuncler og roser…

Detaljer

Jeg skal ikke kjede dere med hvor lang tid jeg har brukt på dette innlegget- jeg er ikke helt fornøyd selv, men har bestemt meg for at det er «Godt nok» 🙂  Blogg og meg må bli «learning by doing»

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese!

Ønsker deg en fin fredagskveld,

Klem Bente <3

 

1 kommentar


  1. //

    Super fint Bente , klem

Comments are closed.