Bryllup

Blomster setter prikken over i´en i enhver anledning, og særlig i et bryllup. De komplimenterer kjolen såvel som seremonirommet og festlokalet. Når alt annet er klart, og dere trodde at det ikke kunne bli vakrere, da kommer blomsterdekoratøren og gjør det hele magisk ♥

BRUDEBUKETT:

Tidligere var man svært opptatt av at buketten skulle være sånn eller slik, alt ettersom fasongen på både bruden og kjolen. I dag er det mer bruden/brudeparets smak og ønsker som er det viktigste, så er det vår jobb som blomsterdesignere å få det hele til å passe sammen. Brudebuketten skal ikke ta fokus fra hverken bruden eller kjolen, snarere være med å fremheve både brudens og kjolens glans. Jeg syntes det er viktig at buketten gjenspeiler brudeparet. Kanskje har de en favorittblomst, kanskje en farge de er glade i. Jeg liker å snakke med bruden, eller de begge før jeg lager buketten. Dette for å danne meg et bilde av hvem de er, hvilket igjen gjør at jeg føler at jeg kjenner de litt og kan gjøre best mulig arbeid.

BLOMSTER TIL SEREMONI, FESTLOKALET OG BORDPYNT

Mange ønsker at blomsteruttrykket i bryllupet skal være det samme som brudebuketten, både under seremonien og i festlokalet og på bordene. Andre ønsker at buketten skal være helt ulik den andre pynten. Begge deler er like fint, syntes jeg, og hjelper dere med å finne det uttrykket som er riktig for dere. Men jeg har tro på gjenbruk, og jeg lager pynt som kan brukes først under seremonien og senere lett kan fraktes til festlokalet.

ANDRE BLOMSTER TIL BRYLLUP:

Jakkepynt som matcher buketten

Hårpynt

Blomster til brudepiker/svenner

Pynt av bil

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, kanskje kan jeg kan bidra til å gjøre dagen deres minnerik og vakker♥

BLOMSTERPAKKER:

Pakke 1 fra kr 7.500,-.  Inneholder: Brudebukett, 3 jakkepynt og enkel blomsterpynt til bord for ca 60 gjester.

Pakke 2 fra kr 10.000,- . Inneholder: Brudebukett, 3 jakkepynt, 1 forloverbukett/hårpynt, enkel blomsterpynt til bord for ca 60 gjester samt seremonipynt. ( Feks 6 enkle benkeradbuketter eller 2 urner med planter som hortensia og eføy)

Pakke 3 fra kr 17.500,-  Inkl: Brudebukett, 5 jakkepynt, 5 brudepikebuketter eller hårpynt, blomsterpynt til bord for ca 60 gjester, seremonipynt (8 benkeradpynt, og 2 urner med  planter som hortensia og eføy)

Disse pakkene inkl leie av vaser samt oppsett av blomster i seremonirom og festlokale, men ikke flytting av blomster fra seremonirom til festlokale.

All in pakken fra kr 30.000,-  Inneholder; Brudebukett, 5 jakkepynt, 5 brudepikebuketter/hårpynt, blomsterpynt til bord for ca 60 gjester, seremonipynt ( 10 benkeradbuketter og 2 urner med planter som hortensia og eføy) blomsterportal pyntet med en stor eller 2 mindre dekorasjoner, samt ekstra pynt i festlokalet. Denne pakken inkluderer leie av vaser etc,  oppsett i lokalene samt flytting av blomster fra seremonirom til festlokale. (Blomsterportalen flyttes ikke)

Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg i alle pakkene.

Bordpynt
Jakkepynt
Brudebukett