Drømmebryllup

På oppdrag fra og i samarbeid med Cecilie i 4Seasons Weddings leverte jeg i juni blomsterpynt til et vakkert bryllup på Fossekallen i Oslo.

Vi planla blomstene til dette bryllupet i ca 1 år, og det har vært et spennende og svært lærerikt år for meg rent personlig. Det har vært utrolig hyggelig å bli kjent med Cecilie, som ikke bare er en sprudlende herlig og tvers gjennom nydelig dame, hun er også svært profesjonell, kunnskapsrik og veldig opptatt av detaljer. Det har vært skikkelig gøy å planlegge blomsterdekor med henne, denne dama ser ikke problemer, kun løsninger! Da vi startet planleggingen hadde bruden allerede ytret sine ønsker om farger og uttrykk. Fargene skulle være kongeblå og magenta i kombinasjon med grener og masse grønt. Og lysestakene skulle være i «gull». Uttrykket skulle være litt rustikt og litt trolsk, men samtidig veldig elegant. En fin kombinasjon for den vakre amerikanske bruden Brooke og hennes flotte norske brudgom, Magnus. Cecilie, Brooke og jeg delte bilder og ideer, både via mail og på veldig hyggelige lunsjmøter. Og sammen fant vi frem til flotte løsninger for Brookes ønsker. Og helt i innspurten var det brudens svigermor, som selv er blomsterdekoratør, og jeg som avtalte de siste detaljene for blomstene. Det har vært en utrolig fin prosess, med mye gøy i planleggingen, og jeg har møtt så mange fine mennesker. Så da oppdraget var fullført kjente jeg veldig på følelsen av at noe var over. Jeg har fremdeles mange bryllupsoppdrag å glede meg til og kose meg med i 2019, og hvert eneste ett er like viktig og sitter like mye i meg, men det ble et litt større vakum enn jeg er vant til i dagene rett etter 14 og 15 juni . Men så begynte bildene å komme…

Og for en bonus det ble!! Jeg har ved flere anledninger hatt den glede av å levere blomster til de samme brudeparene som fotograf Jon Maximilian Sandbu i Maximilian Photography har tatt bilder for, så jeg visste jo at det kom til å bli bra. Men, WOW!! Den mannen har en gave!! Snakk om å ha øye for detaljer, og snakk om å fange opp stemninger i bildene sine!! Nå viser jeg for det meste bilder av blomstene i dette innlegget, for de andre bildene er ikke mine å dele. Men jeg har sett flere av bildene, og de er «breathtaking» for å si det på brudens språk.. Maximilian har en egen evne til å fange sårbarheten så vel som gleden i bildene sine. Det mystiske såvel som det opplagte… De små søte, intime og private øyeblikkene, når brudeparet tror de har en pause- bilder de ikke vet er tatt før de ser de i ettertid. Da er du god da!!

Stedet var som sagt Fossekallen, og kunne ikke passet bedre for dette bryllupet. Med den spektakulære fossen som bakgrunnsteppe og blikkfang fra festsalen og de høye elegante vasene på bordene fylt med trolske kvister gjennom hele vasene i skjønn forening med vakre blomster i de flotteste farger.

Blomstene vi brukte:

Blå: Delphinium og eryngium

Magenta: Hydrangea Lipstick, peon Flemming, grenroser, celosia

Annet: Protea Penny Pink, Salixgrener, Roser Brinessa, Eucalyptus: cinenrera og populus, Senecio cineraria,

Her kommer bildene, som jeg lar tale for seg

Vakkert, ikke sant?

Til slutt et bilde av norges råeste og flotteste bryllupsplanlegger med den fantastiske brudebuketten. Vurderer dere en bryllupsplanlegger, da anbefaler jeg å ta en prat med Cecilie i 4Season Weddings.

Tusen takk, kjære Cecilie for at du har tro på meg, heier på meg og utfordrer meg! Tusen takk kjære Brooke og Magnus for at jeg fikk være med på å gjøre dagen deres vakker, og tusen takk Maximilian for at du alltid fanger det jeg forsøker å skape i arbeidene mine.

Klem Bente