Konfirmasjons- og festbord

Jeg hjelper dere med alt dere trenger for dekke og pynte et vakkert og personlig festbord. Sammen finner vi de riktige fargene og blomstene, samt de små eller store detaljene som er med på å gi bordet det uttrykket og den stemningen dere ønsker dere. Det kan være noe som gjenspeiler hovedpersonens personlighet eller interesser, eller det kan være andre ting som feks anledning eller årstid. Det er mange uttrykk å velge mellom. Skal det kanskje være bugnende overdådighet? Sofistikert og klassisk eleganse eller trendy ungdommelighet? Det er kun fantasien som setter begrensninger.

Jeg hjelper dere med å finne ut antall blomstervaser/oppsatser, lyspunkt og annen dekor. Når dere kjøper blomster av meg inkluderer jeg leie av vaser/skåler i tilbudet- Det samme gjelder når dere kjøper lys og servietter, jeg har lysestaker dere får låne og jeg hjelper dere med å brette serviettene.

Hva koster det å få hjelp med å dekorere et festbord?

Det kommer litt an på antall gjester og type bordoppsett dere skal ha. Og ikke minst hvilke blomster ønsker dere og hvilket uttrykk skal bordet ha. Men jeg har satt opp noen pakker og priset oppgraderinger i tillegg. Jeg har tatt utgangspunkt i sesongens blomster, middagsserviettene er flotte stofflignende papirservietter og kubbelysene er fra Lene Bjerre.

Langbord for 20 gjester: Fra kr 1.300,-

Løper, 2 punkt kubbelys, (3 lys i forskjellig str), middagsserviett brettet sammen med lunsjserviett, 3 punkt med blomster i vaser

Her det supert med ekstra lys og blomster

U-bord for 30 gjester: Fra kr 2.500,-

2 punkt kubbelys, ( 3 lys i forskjellige str), 2 punkt kronelys Middagsserviett brettet sammen med lunsjserviett, 4 punkt blomster, en liten gruppe blomster og telys foran hovedpersonen

Dekorasjon foran konfirmanten

Rundebord/småbord for ca 8 personer: Fra kr 550,- pr bord med kubbelys eller fra 400,- med stakelys.

1 sett kubbelys (3 lys i 3 str) eller 2 stakelys, middagsserviett brettet sammen med lunsjserviett, blomster i 1 «stor» vase eller flere småvaser.

Her har vi lagt eucalyptus utover bordet i tillegg.

Tileggskjøp:

Dekorasjon til å ha foran hovedpersonen eller midt på bordet fra 600,- Blomster i runde glassboller fra 150,- pr sett a 3 boller Elegante stakelys 90,- pr par. Grønt (feks eføy eller eucalytus) til å ha utover bordene fra kr 20,- pr gjest Kubbelys 3 str: 120,-, 80,- 30,- Ekstraservietter feks til kaffen fra kr 35,- pr pakke Andre typer løpere som er grovere i veven eller med dekor fra 200,- pr rull a 5 eller 10 meter

Løper med dekor sammen med runde glassboller. Disse er også i «utleiesortimentet»mitt.
Forslag til litt røff&tøff borddekorasjon foran guttekonfirmant.

Jeg har mange forskjellige typer vaser, skåler, krukker, lysestaker etc i sortimentet mitt og skreddersyr gjerne et forslag til design til akkurat ditt festbord.

Ønsker du kun å kjøpe blomster, gir jeg gode priser på det også.