Et vakkert pyntet bord

, ,

2020 har vært året for å tenke litt nytt når det kommer til feiringer som bryllup. De store selskapene har måttet vente, og i skrivende stund er det ikke sikkert de lar seg gjennomføre i 2021 heller. Mange brudepar har valgt å utsette bryllupet sitt, noen har gjennomført så lang det tar seg gjøre med de restriksjonene som gjelder , og noen har valg å lage et lite, men intimt bryllup med kun med de aller nærmeste. Det viktigste er jo at hvert brudepar finner en løsning for sitt bryllup som passer dem.

Med de små intime bryllupene kommer ofte ønsket om mer blomster og pynt. Det er jo ikke lov å mingle, du skal helst sitte på samme plass fra du kommer til du går. Da blir det enda viktigere hvordan bordet pyntes. Og siden du ikke trenger pynte så mye i lokalet ellers, gir det rom for å gå mer «all in» på borddekoren. Bordplasseringen er i disse dagene allerede satt, da de som omgås til daglig skal sitte nærmest hverandre til bords også. Og når du blir sittende på samme plass i mange timer, åpner jo det opp for de gode samtalene. Og hva er vel hyggeligere enn gode samtaler rundt et vakkert dekket og pyntet bord?

For en tid tilbake var jeg med på en helt fantastisk photoshoot med noen dyktige leverandører i bryllupsverdenen. Da dekket og stylet jeg bl.a et vakkert og intimt bord i samarbeid med Table Tales, som leier ut nydelig dekketøy. Her er litt av det som kom ut av en helt fantastisk dag:

Klem Bente

Tusen takk til alle de flotte menneskene som var med på denne shooten:

Maximillian Photography, 4Seasons Weddings, Christiane Brudesalong, Table Tales, Ina and the Olivtree, Månefisken, Sara W Hairstylist, My Alter Ego Store, Robin Haugaas, Soulcake, Kaja Vik, Halgeir Thoresen,