Bryllupskoordinator og blomsterdesigner- På egne ben….

,

♥1 februar i år sluttet jeg i jobben min som bookingansvarlig ved Oscarsborg Hotel & Resort og Reenskaug Hotel i Drøbak. En jobb jeg har hatt i nesten 8 år. Den beste delen av jobben var selvfølgelig når jeg kunne jobbe med bryllup. Det å selge disse vakre vakre  rammene som Oscarsborg og Reenskaug er,  og få planlegge og tilrettelegge, samt bistå brudeparet  små og store utfordringer frem mot den store dagen- det var bursdag, 17 mai og juleaften på en og samme dag for meg.

Månedene etter at jeg bestemte meg for å slutte i jobben min har vært preget av en god blanding  glede og vemod. Glede over alt jeg har får oppleve og være med på, vemod over at en epoke er over, og over det å slutte i en jobb som har vært en stor del av meg, og som jeg har vært svært glad i. Jeg har sett på bilder av brudepar, lest takkekort og mailer jeg har fått i etterkant av bryllupene, og er så utrolig takknemlig for at alle disse flotte brudeparene har latt meg være med på en en liten del av reisen frem mot den store dagen deres. Og jeg har uendelig mange gode, vakre, morsomme, rørende og spennende minner og bryllupshistorier jeg gjerne skulle delt med dere. Men det ville tatt mer enn et blogginnlegg.

En bryllupshistorie begynner lenge før to mennesker bestemmer seg for å dele resten av livet sammen. Bryllupshistorien starter i det øyeblikket de møtes for første gangen, og den ender med to stk JA og en feiring av kjærligheten, og er like rørende og vakkert hver gang. Og hver eneste historie er helt unik og verd å fortelle. Det er jo reisen frem mot bryllupsdagen som er selve bryllupshistorien, syntes jeg. Som sagt, hvert eneste brudepar har sin historie, og hver historie er verdt å fortelle♥

Jeg har ikke tall på hvor mange vielser jeg har overvært, men jeg blir like rørt hver gang. Kleenex i nødskrinet jeg har laget til brudene mine er like mye til meg selv som til bruden. Jeg har så mange fine minner fra vielser, 100-vis av vakre øyeblikk jeg gjerne skulle delt med dere. Som den om bruden som tok mikrofonen og sang 2 vers av» From this moment»  uten at noen av gjestene visste om det….og den om forloveren som sang bruden opp midtgangen….eller historien om vigsleren som var så tørr at ikke bare gjestene, men også brudgommen skjulte en gjesp. Så er det den om brudeparet som holdt så vakre løfter til hverandre at jeg måtte gå ut av lokalet en liten tur ♥….og den om bruden som hadde glemt ringene på rommet og lot gjester og brudgom vente i 15 minutter. Og så vi har den om brudgommens mor som kom for sent til vielsen..( Det var ventet at hun ville komme for sent, og hun var vant til at alle alltid ventet på henne…det gjorde de ikke denne gangen). Videre har vi den om musiker og solosanger som var så lite samstemte at de måtte starte sangen på nytt 3(!) ganger… Den mest dramatiske er nok den om da vi nesten måtte flytte hele bryllupet fra Oscarsborg til landsiden, siden sundet holdt på å fryse igjen….og slik  kunne jeg fortsatt og fortsatt ♥

Det er utrolig morsom og givende å jobbe med brudepar. De har så mye energi og er så glade og takknemlige, og ikke minst  svært forventningsfulle til det som skal skje. Og jeg er ydmyk og takknemlig for at de velger at nettopp jeg skal få være med å bidra på den store dagen deres. Jeg har mange oppdrag i løpet av et år, noen ganger flere på samme dag. Da er det viktig at hvert eneste brudepar føler seg spesielle, at dette er deres dag og dette er deres historie ♥

Nå skal jeg ut i verden og stå på mine egne 2 ben, og det er med skrekkblandet fryd. Jeg vil gjennom  mitt  lille blomsterverksted Fru Brattens Blomstergleder fortsette som bryllupskoordinator. Og som blomsterdesigner og bryllupsstylist får jeg være med å sette prikken over i´en i form av brudebukett og andre blomster og dekor som kirkepynt, bordpynt og dekorering av lokalet. Kanskje klarer jeg å gjøre dette på full tid, hvem vet….♥

 

 

 

 

One boy, one girl, two hearts beating wildly
To put it mildly it was love at first sight
He smiled, she smiled and they knew right away
This was the day they’d waited for all their lives
For a moment the whole world revolved
Around one boy, and one girl

(Collin Raye)

Ønsker dere alle en fin søndagskveld

Klem Bente