Bryllupslounge

,

Det er gøy å være med på messer, særlig  når temaet er » Bryllup» . For 4 år på rad ble det arrangert «Bryllupslounge » . Dette er en intim, hyggelig og personlig liten messe, hvor lokale gründere kommer sammen og inviterer  brudepar, (særlig bruden kanskje) til en koselig kveld med mye bryllupsinspirasjon.  Her er brudebukettene jeg viste frem under messen:

 

Vakre farger til vinterbruden…  2 buketter som består av de samme blomstene, men samtidig er helt forskjellige.

Brudebuketter med brosjer og smykker er svært populært bl. a i USA.  Ved flere anledninger de siste årene har jeg har  laget brudebuketter som er dekorert med ett eller flere smykker som betyr mye for bruden.  Jeg gikk  litt lengre med denne  og laget en brudebukett besatt av brosjer i forskjellige størrelser og fasonger. Den fikk mye oppmerksomhet 🙂

Det kommer flere innlegg fra messen, og ikke minst om bryllup snart,

Klem Bente